Restoran Garfield najstariji je objekt našeg izletišta. Uspješno radi već punih 20 godina. Čine ga tri sale, vrtna terasa, vinoteka, dječja igraonica, šank na otvorenom,  roštilj i pečenjara na otvorenom.
Obzirom na širinu gastronomske ponude, veliki izbor vina, domaćih kolača, raznolikost prostora i mogućnost organizacije prezentacija, sastanaka, vjenčanja, krstitki, dječjih rođendana i svih drugih svečanosti , zadovoljit će svačiji ukus.

Na restoran se nadovezuje popratni sadržaj izletišta, te se tik uz vanjski šank  prostire dječje igralište bogatog sadržaja. Ove godine obogatili smo ponudu dječjeg igrališta  trampolinom i kartingom za djecu.
Naravno, tu su i brojni sportski sadržaji namijenjeni svim dobnim skupinama, tako da se možemo pohvaliti s tri teniska terena, dva malonogometna terena, pješčanim terenom za odbojku, rukomet, rugby i  nogomet. U zimskom periodu tu su i tereni u grijanom balonu za nogomet i tenis.

Tu ne stajemo, pa je ove jeseni počela izrada poučne staze za ugodne šetnje.

Tijekom cijele godine organiziramo razne sportske  sadržaje od kojih posebno izdvajamo noćni turnir “SPORTOM PROTIV DROGE”.Turnir je natjecateljskog, ali i humanitarnog karaktera. Glavni cilj i jedna od temeljnih ideja ovoga turnira jest odvući mlade ljude s ulice na sportske terene, ali i promicanje zdravog načina života, promicanje sporta, druženje, prevencija ovisnosti, solidarnost, spremnost na pomaganje, humanost.