+385 1 2883 070 izletiste@petek.hr

Restoran Garfield

Restoran Garfild poznat je po svojoj gastronomskoj ponudi koju bazira na kvalitetnim namirnicama i domaćoj hrani.
Osim dnevnih ponuda jela, poznati smo i po izuzetno povoljnim i ukusnim toplim gablecima koji sadrže čak tri slijeda.

Kao i sva naša jela, gableci se mogu konzumirati u sklopu restorana ili naručiti putem organizirane dostave.

Unutarnji prostor kojeg čine tri sale plus Vinski podrum idealan je za održavanje vaših proslava i svečanosti, a uz angažiranje dječjeg animatora u našoj Igraonici i vaša djeca će se sjajno provesti. Sale su kapaciteta 60 plus 70 osoba.

Vinski podrum kao zaseban prostor u sklopu restorana Garfield, u kojem se mogu ugodno smjestiti 30 osoba, idealan je za manje proslave, sastanke ili poslovni brunch za pamćenje.

Lijepo uređen vanjski prostor restorana smješten je tik uz sportske terene i dječje igralište, tako da uz izvrsnu gastro ponudu možete promatrati sportske aktivnosti ili igru vaše djece.

Adresa

Etanska cesta 2, 10310 Ivanić-Grad
GPS: +45° 43′ 3.52″ +16° 24′ 13.58″

Telefonski brojevi

+385 1 2883 070
GSM:
+385 99 258 4943
+385 99 731 3633
+385 1 2369 727

Email

izletiste@petek.hr

GABLECI

Restoran Garfield svakodnevno od 9 do 12 sati nudi svježe pripremljene gablece koji se sastoje od glavnog jela i kolača, a u hladnijim danima uvodi se i topla juha. Svaki dan u ponudi imamo barem 3 različita jela kako bi si svatko mogao izabrati ono što je po njegovom ukusu.

Gableci se dostavljaju na području šire okolice Ivanić Grada.

U praksi provodimo suradnje sa kompanijama i firmama gdje svakodnevno organizirano dostavljamo veće količine gableca za cijeli radni tim.

 

PONUDA JELA

Naša A la cart ponuda sastoji se od jela sa roštilja, jela sa ražnja, umaci, deserti, prilozi, salate, wokovi, rižota, tjestenine, pizza iz krušne peći.

Za svečanosti sa većim projem ljudi nudimo svečane menie koji se sastoji od hladnih i toplih predjela, glavnih jela, priloga, deserta i pića.

Proslave i svečanosti

Restoran Garfield u svom sastavu ima tri velike sale i vinoteku koje su predodređene za proslave svih karaktera. Sale su pogodne za kapacitete do 70 osoba dok je hotelska sala kapaciteta do 300 osoba. Vinski podrum kao zaseban prostor u sklopu restorana Garfield, može ugodno smjestiti 40 osoba, idealan je za manje proslave, sastanke ili poslovni brunch za pamćenje.

Organiziramo: svadbe, krštenja, pričesti, krizme, poslovne sastanke, domijenke i kongrese, dječje rođendane te rođendane za odrasle, djevojačke i momačke te sve proslave koje želite slaviti možete odraditi u suradnji sa nama te biti sigruni da ćete dobiti vrhunsku uslugu sa odličnim i uvijek svježe pripremljenim jelom u moderno opremljenim i dizajniranim prostorima.