+385 1 2883 070 izletiste@petek.hr
Imanje Stara Marča je idealno za sve tipove proslava i druženja!

Kod nas na Imanju možete organizirati:

VIKEND RUČAK U PRIRODI
ROĐENDANE
KRSTITKE
PRVE PRIČESTI
KRIZME
OBITELJSKE OBLJETNICE
DOMJENKE
ORGANIZIRANE TEMATSKE DJEČJE IZLETE OD STRANE OSNOVNIH ŠKOLA I VRTIĆA
ŠKOLA U PRIRODI – EDUKATIVNE RADIONICE ZA DJECU
KAMPIRANJE U ŠATORIMA U PRIRODI
NAJAM CIJELOG IMANJA UZ MOGUČNOST CATERINGA I IZNAJMLJIVANJE KONOBARA
TEAM BUILDING DRUŽENJA
MOMAČKE / DJEVOJAČKE PROSLAVE
VJENČANJA

Seosko gospodarstvo Stara Marča je seosko imanje veličine 4 hektara smješteno uz sam rub šume Marča u predivnom ruralnom krajoliku daleko od buke grada.

Nudimo vam bogatu gastro ponudu sa domaćim specijalitetima, a naše ljubazno osoblje na Imanju će se pobrinuti da vaš dolazak pretvori u nezaboravan događaj za pamćenje.

Seosko gospodarstvo raspolaže sa 120 mjesta u unutarnjem prostoru restorana, te 90 mjesta vani pod sjenicama u dvorištu.

Uz restoran se nalazi bogat sportsko-rekreacijski sadržaj, te dječje igralište s toboganom i ljuljačkama za one najmanje.

Na Imanju se nalazi veliko poribljeno jezero ( 7000m2 ) s otočićem i sjenicom.

Kakvo bi to imanje bilo bez životinja, e pa kod nas to nije slučaj, na imanju imamo predivne konje za jahanje uz stručno vodstvo, te kokoši, patkice, ovčice i magarca.

Za one malo aktivnije i ljubitelje prirode, tik uz imanje nalazi se predivna šuma Marča sa bogatim biljnim i životinjskim svijetom, idealna za šetnju i istraživanje šumskih puteva.

Na Imanju imamo i ponudu smještaja, za one koji požele ostati kod nas još koji dan duže, tu su dva predivno uređena apartmana u rustikalnom stilu, te potpuno opremljeni za višednevni boravak.

Svakom upitu pristupamo individualno i prilagođavamo se vašim željama i potrebama.

Možete nas kontaktirati na e-mail:

izletiste@petek.hr

tajana.svetlicic@petek-tours.hr ili na 099/7313-633

na sve upite odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku, te za vas napraviti najbolju moguću ponudu, te sudjelovati u svakom koraku planiranja do same realizacije.